ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Παγκόσμια διάκριση για τα μεταπτυχιακά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης της κατάταξης “Eduniversal Best Masters Rankings 2022”

Παγκόσμια διάκριση για τα μεταπτυχιακά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σπουδαία διάκριση έλαβε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην επιστημονική κατηγορία του Business Intelligence and strategy.

Συγκεκριμένα, το ΟΠΑ κατετάγη πέμπτο σε παγκόσμιο επίπεδο στην επιστημονική κατηγορία του Business Intelligence and strategy που αποδεικνύεται όμως και 7ο διεθνώς σε 4 ακόμη αντικείμενα που διδάσκει σε μεταπτυχιακό επίπεδο: τα Maritime management, Διοίκηση επιχειρήσεων – κατηγορία MBAs-part time, Public administration-management, General management.

Όπως ανακοίνωσε ήδη η διοίκηση του Ιδρύματος, τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με τον έγκυρο διεθνή φορέα αξιολόγησης “Eduniversal Best Masters Rankings” για το 2022. Ο συγκεκριμένος φορέας κατέταξε συνολικά 5.500 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών από 154 χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο για το 2022.

Τα κριτήρια αξιολόγησης της κατάταξης “Eduniversal Best Masters Rankings 2022”, περιλαμβάνουν: α) τη φήμη των προγραμμάτων, μέσω της άποψης των εταιρειών που προσλαμβάνουν προσωπικό, β) τον μισθό της πρώτης απασχόλησης μετά την αποφοίτηση και γ) την ικανοποίηση των πρόσφατων αποφοίτων, μέσω έρευνας ικανοποίησης που διεξάγεται από την Eduniversal.

Άξιο αναφοράς, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος, είναι ότι, τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ήταν τα μοναδικά προγράμματα ελληνικών ΑΕΙ που κατατάχθηκαν μεταξύ των κορυφαίων αντικειμένων σπουδών στην κατηγορία τους στα προαναφερθέντα επιστημονικά πεδία για το 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δήλωσε μάλιστα ο αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών υποθέσεων και προσωπικού του ΟΠΑ, καθηγητής Βασίλης Βασδέκης: «Η σταθερή διεθνής αναγνώριση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποτελεί απόδειξη του προσανατολισμού μας στην αριστεία». «Το παραγόμενο επιστημονικό και εκπαιδευτικό μας έργο απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας και αναδεικνύει το πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας του εκπαιδευτικού προσωπικού του Ιδρύματος μας» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.