ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πανελλαδικές: Πώς είναι σήμερα ο μαθητής που είπε τη «θρυλική» φράση «πανωλεθρία έβαλαν όλα τα αντιSOS»

Ίσως ο πιο διάσημος υποψήφιος Πανελλαδικών...

Πανελλαδικές: Πώς είναι σήμερα ο μαθητής που είπε τη «θρυλική» φράση «πανωλεθρία έβαλαν όλα τα αντιSOS»

Αυλαία σήμερα για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, με χιλιάδες μαθητές να ρίχνονται στη μάχη για μια θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Προκειμένου να… ελαφρύνουμε λίγο την κατάσταση που επικρατεί, με το φοβερό άγχος των μαθητών, ας θυμηθούμε… ίσως τον πιο διάσημο μαθητή των Πανελληνίων στην ιστορία. Πρόκειται για τον μαθητή, ο οποίος το 1997 μιλούσε στις τηλεοπτικές κάμερες για πανωλεθρία!

Οι ατάκες του μαθητή της Γ’ Δέσμης, που είχε δυσκολευτεί τόσο πολύ στην Ιστορία και περίμενε μόλις ένα 17, έγραψαν ιστορία.

Και ποιος δεν θυμάται ότι έπεσαν όλα τα αντι-SOS και ήταν θέματα για τους πάρα πολύ καλούς παπαγάλους, γι’ αυτούς που έχουν φωτοτυπικό μηχάνημα στο μυαλό τους.

Τι έκανε τελικά στην ζωή του;

Το όνομα του λοιπόν, είναι Βασίλης Γκαραμέτσης.

Ο 37χρονος πλέον, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα, αλλά κατάφερε και σπούδασε δικηγόρος στο Columbia Law School.

Με το λέγειν που είχε μπροστά στα κανάλια και με το ότι θεωρούσε το 17 έναν όχι και τόσο καλό βαθμό για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, θα έπρεπε να το φανταστούμε πως για εκεί προοριζόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την προσωπική του ζωή, τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία, μιας και στην Ελλάδα δεν υπήρχαν και τόσες πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες για να τον κρατήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.