ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάτρα: Επέστρεψε στη δουλειά η νοσηλεύτρια που απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο για τον θάνατο του 49χρονου

Είχε πάει να ζητήσει βοήθεια, όμως το προσωπικό τον έδιωξε και πέθανε λίγα μέτρα μακριά από το κτίριο

Πάτρα: Επέστρεψε στη δουλειά η νοσηλεύτρια που απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο για τον θάνατο του 49χρονου

Η νοσηλεύτρια από την Πάτρα που είχε απομακρυνθεί από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» μετά τον θάνατο του 49χρονου ζαχαροπλάστη Θεόδωρου Νεμουτιάνου, επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντα της.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ενώ το πόρισμα της ΕΔΕ, για τον θάνατο του Θόδωρου Νεμουτιάνου, παραδόθηκε στον υπουργό Υγείας προ ημερών, αλλά και στην Αστυνομία από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, η νοσηλεύτρια της οποίας είχε διακοπεί η σύμβαση θεωρούμενη ως υπεύθυνη επιστρέφει στην δουλειά της.

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένας άνδρας 49 ετών με δυνατούς πόνους στο στήθος και στην πλάτη και αδυναμία να πάρει αναπνοή, καταφθάνει στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Ο 49χρονος μετέβη στο νοσοκομείο μόνος του, οδηγώντας. Πάρκαρε άρον άρον το αμάξι του για να προλάβει να φτάσει στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς έχει αντιληφθεί ότι κάτι πολύ σοβαρό του συμβαίνει και βεβαίως δεν είχε την πολυτέλεια να αντιδράσει αναζητώντας ποιος εφημερεύει και πώς θα φτάσει εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί φέρεται να του είπαν ότι δεν εφημερεύει και ότι θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο του Ρίου. «Τον έδιωξαν», λένε χαρακτηριστικά οι συγγενείς του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.