ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Περιμένουν να γίνει το ατύχημα: Σχολείο στην Κόρινθο είναι έτοιμο να καταρρεύσει! (φωτο)

Η ανάρτηση του σεισμολόγου Άκη Τσελέντη

Περιμένουν να γίνει το ατύχημα: Σχολείο στην Κόρινθο είναι έτοιμο να καταρρεύσει! (φωτο)

Τρόμο και μεγάλη ανησυχία προκαλεί η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο σεισμολόγος και διευθυντής του Σεισμολογικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης σχετικά με την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο ενός σχολείου στην Κόρινθο με αποτέλεσμα να τίθεται σε μεγάλο κίνδυνο οι ζωές των μαθητών αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Το σχολείο είναι το 12ο δημοτικό που βρίσκεται στον Συνοικισμό και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στην ανάρτηση μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα με απρόβλεπτες συνέπειες καθώς το σχολείο είναι κυριολεκτικά έτοιμο να καταρρεύσει!

Η αγωνία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς, πως η Κόρινθος είναι μια περιοχή που δέχεται συχνά την «επίσκεψη» των σεισμών.

Δείτε την αιχμηρή ανάρτηση του κ. Τσελέντη:

«ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Βέβαια δεν είναι στην Εκάλη η το Ψυχικό εκεί οι παιδικές ζωές έχουν άλλη αξία, εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί ηγέτες»

Μου έστειλαν αυτό δεν μπορω να το πιστέψω οτι είναι αληθινό ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! κσι μιλάμε για μια ΠΟΛΥ σεισμογενή περιοχή. Εγκληματική αδιαφορία …..

Δεν φταίει πάντα ο Σεισμός. Και εδώ μιλάμε για παιδικές ψυχές.

12ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου στον Συνοικισμό.

(**) Εμένα περίμεναν; Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

«Το ATnews επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης με τον αρμόδιο Διευθυντή Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου κορινθίων κύριο Γιάννη Τσολάκη, οποίος και μας ενημέρωσε πως για το θέμα αυτό έχουν ενημερωθεί και εχει δοθεί εντολή στο αρμόδιο εργολάβο που εχει αναλάβει την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων, να δώσει ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στο έργο επισκευής των προβλημάτων, που εντοπίζονται στο εν λόγο σχολικό συγκρότημα. «
(**) τώρα ξύπνησαν


(**) δείτε γελοιότητες. Δηλαδή θα τους περιμένει ο Εγκέλαδος (που ζει στη γειτονιά τους) πότε θα τελειώσουν τη γελοία γραφειοκρατεία τους
https://www.atnews.one/2022/12/12_8.html?m=1
(**) τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε όλη μέρα με το εδώ ο παπάς εκεί ο παπάς και τώρα εδώ ο Ρωμά εκεί ο Ρωμά ας αναδείξουν αυτο το θέμα. Ας στείλουν μια κάμερα και ενα σχολιαστή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανάρτηση του κ. Τσελέντη έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που έγινε σε δημοτικό σχολείο στις Σέρρες, όταν έγινε έκρηξη στο λεβητοστάσιο με αποτέλεσμα η πόρτα να καταπλακώσει έναν 11χρονο μαθητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.