Θα πήγαιναν για απολύμανση

Το μόνο που «καθάρισε» το υποτιθέμενο συνεργείο ήταν οι… οικονομίες του! Πάνω που είχε αρχίσει να ευχαριστεί τους δημοτικούς υπαλλήλους που του είπαν ότι έκαναν δωρεάν απολύμανση στο σπίτι του, δοκίμασε το σοκ της ζωή του ένας άνδρας σε ένα χωριό της Πρέβεζας. 

Ο άτυχος ένοικος δεν υποψιάστηκε ότι το ζευγάρι που παρουσιάστηκε στο σπίτι του παριστάνοντας το συνεργείο του Δήμου, δήθεν για να κάνει απολύμανση, δεν ήταν πραγματικοί δημοτικοί υπάλληλοι. Το μυαλό του δεν πήγε στο κακό ούτε όταν του ζήτησαν να συγκεντρώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι για να μην… φθαρούν από το απολυμαντικό υγρό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν, όμως, μάζεψε σε ένα συγκεκριμένο σημείο το ποσό των 5.000 ευρώ, τους είδε έκπληκτος να το αρπάζουν, να χώνονται σε ένα αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει έξω από το σπίτι και να εξαφανίζονται! Ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Ζηρού, η κλοπή που είχε γίνει στις 13 Απριλίου εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο Ελλήνων δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.