ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος 10χρονης στη Ν.Μάκρη – Γιατρός: «Το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά για να φτάσει – Είχε χαθεί στο δρόμο»

«Έβγαζε το παιδάκι πολύ τροφή - Ο κορεσμός του είχε ανέβει»

Θάνατος 10χρονης στη Ν.Μάκρη – Γιατρός: «Το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά για να φτάσει – Είχε χαθεί στο δρόμο»

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται νέα στοιχεία για το θάνατο της 10χρονης σε πισίνα στην Νέα Μάκρη, καθώς γιατρός που έσπευσε να τη βοηθήσει, ανέφερε μεταξύ άλλων πως το ασθενοφόρο άργησε καθώς έκανε περίπου 40 λεπτά να φτάσει, επειδή είχε χάσει το δρόμο.

Παράλληλα, είπε πως το παιδί πριν βουτήξει είχε φάει.

«Βοήθησα γιατί είμαι γιατρός. Έβγαζε το παιδάκι πολύ τροφή. Ο κορεσμός του είχε ανέβει» ανέφερε.

Όπως είπε είχε γνωρίσει την 10χρονη από τις μέρες που ήταν διακοπές εκεί, και είχε δει πως ήταν πολύ καλή κολυμβήτρια.

«Το ασθενοφόρο έφτασε σε 40 λεπτά, ίσως και παραπάνω. Με μένα ήρθε ένας άλλος συνάδελφος που προσπάθησε και αυτός και ένας διασώστης ο οποίος συμπτωματικά περνούσε απ’ έξω», ανέφερε.

Επίσης σημείωσε πως το παιδί ζούσε όταν βγήκε από την πισίνα και πως αντιδρούσε, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο κοριτσάκι ήταν άριστη κολυμβήτρια και έπαιζε παρέα μαζί με ένα αγοράκι από φιλικό ζευγάρι των γονιών της στην πισίνα του συγκροτήματος κατοικιών στη Νέα Μάκρη.

Τα δυο παιδιά πέταγαν εναλλάξ μάσκες θαλάσσης μέσα στην πισίνα για παιχνίδια και ύστερα βούταγαν για να τις πιάσουν. Το κοριτσάκι έμεινε μόνο του για λίγο και το κακό δεν άργησε να γίνει.

Επιστρέφοντας, το αγόρι την είδε αναίσθητη στον πυθμένα της πισίνας και κατάλαβε πως δεν ανέβαινε στην επιφάνεια. Έτσι αμέσως κάλεσε σε βοήθεια και οι ένοικοι φώναξαν τον ναυαγοσώστη που έχει πόστο απέναντι στην παραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.