ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο μαθητής Γυμνασίου που κατανάλωσε αλκοόλ σε σχολική εκδρομή

Ο πιτσιρικάς που προσπαθούσε να ξεφύγει από την επίβλεψη των εκπαιδευτικών, εντοπίστηκε να προσπαθεί να βγει από τον Μύλο μαζί με δύο ακόμη συμμαθητές του

Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο μαθητής Γυμνασίου που κατανάλωσε αλκοόλ σε σχολική εκδρομή

Μεθυσμένος στο νοσοκομείο της πόλης κατέληξε ένας μαθητής Γυμνασίου του Βόλου μετά από προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα.

Ο πιτσιρικάς που προσπαθούσε να ξεφύγει από την επίβλεψη των εκπαιδευτικών, εντοπίστηκε αρχικά να προσπαθεί να βγει από τον Μύλο μαζί με δύο ακόμη συμμαθητές του, αλλά τους τσάκωσαν και επέστρεψαν. Όμως, εκείνος ξεγλίστρησε και πήγε σε ένα κοντινό μίνι μάρκετ, όπου αγόρασε αλκοολούχο ποτό και το κατανάλωσε. Μόλις γύρισε κοντά στους συμμαθητές του, όμως, άρχισε να κάνει εμετό και οι καθηγητές κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και οι εκπαιδευτικοί ειδοποίησαν τη μητέρα του, που έφτασε αμέσως από τον Βόλο. Τελικά, ο μαθητής συνήλθε και επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ το υπόλοιπο σχολείο συνέχισε το πρόγραμμα της εκδρομής. Ωστόσο, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ που κατηγορείται ότι χορήγησε αλκοόλ σε ανήλικο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.