ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Δίνουν αμοιβή 300 ευρώ σε όποιον εντοπίσει τον άγνωστο που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδέσποτο σκύλο

Ο «Λάζαρος» πυροβολήθηκε την περασμένη Παρασκευή και κατέληξε χθες, Πέμπτη

Βόλος: Δίνουν αμοιβή 300 ευρώ σε όποιον εντοπίσει τον άγνωστο που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδέσποτο σκύλο

Την οργή των κατοίκων και των φιλόζωων της Αργαλαστής έχει προκαλέσει ο θάνατος του «Λάζαρου», του αδέσποτου σκύλου που πυροβολήθηκε εξ επαφής από άγνωστο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (26/5).

Παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων να κρατήσουν στη ζωή τον σκύλο , ο «Λάζαρος» κατέληξε το πρωί της Πέμπτης.

Φιλόζωοι και κάτοικοι της Αργαλαστής αναζητούν πληροφορίες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη δίνοντας αμοιβή 300 ευρώ ενώ όσοι γνωρίζουν κάτι καλούνται να απευθυνθούν στη Ζωοφιλική Αδέσποτων Πηλίου ή στην αστυνομία, στο τηλέφωνο 2423086222.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η κίνηση να δοθεί αμοιβή σε όποιον γνωρίζει κάτι ώστε να βοηθήσει τις έρευνες «αγκαλιάστηκε» ήδη από φιλόζωους, που δηλώνουν διατεθειμένοι να συμβάλλουν οικονομικά για την αύξηση του ποσού, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως για μια ακόμη φορά σε μια μικρή κοινωνία ουδείς είδε ή άκουσε το παραμικρό για την απαράδεκτη πράξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.