ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Η συγκινητική έκπληξη του Λ.Μέσι σε παππού 100 ετών που καταγράφει σε σημειωματάριο όλα τα γκολ του (βίντεο)

Η συγκινητική έκπληξη του Λ.Μέσι σε παππού 100 ετών που καταγράφει σε σημειωματάριο όλα τα γκολ του (βίντεο)

Ο κ. Χέρμαν κάθε φορά που ο Μέσι βάζει γκολ, έχει ένα σημειωματάριο και τα καταγραφει, ώσπου ο Αργεντινός του έκανε μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Ντον Ερνάν από την Αργεντινή έκλεισε τα 100 και έγινε viral σε όλο τον κόσμο με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, το οποίο πόσταρε ο εγγονός του, Χουλιάν Μαστράνχελο, στον λογαριασμό του στο TikTok.

O συμπαθής παππούς είναι τόσο φανατικός οπαδός του Λιονέλ Μέσι που έχει καταγράψει σε ένα σημειωματάριο όλα τα γκολ που έχει σημειώσει με την Αργεντινή και την Μπαρτσελόνα.

«Κρατάει στοιχεία και παρακολουθεί όλα τα ματς. Κάθε φορά που παίζει η Μπαρτσελόνα και δεν μπορεί να δει το ματς στην τηλεόραση, με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει πόσα γκολ έβαλε ο Μέσι» ανέφερε ο εγγονός του.

Μόλις το εν λόγω βίντεο έγινε viral, o Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Copa America του έκανε μια βιντεοκλήση για να τον ευχαριστήσει για την αγάπη του.

«Γεια σου, Ερνάν, έμαθα για την ιστορία σου. Μου φάνηκε τρελό που έχεις σημειώσει όλα τα γκολ με αυτόν τον τρόπο και για αυτό θα ήθελα να σου στείλω μια μεγάλη αγκαλιά και να σε ευχαριστήσω γι’ αυτό που έχεις κάνει» είπε ο Μέσι, με τη συγκίνηση να είναι διάχυτη σε παππού και εγγονό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.