ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Να δώσει Mirage 2000-5 στην Ουκρανία ο Μακρόν αρκεί να μην είναι τα ελληνικά Mirage 2000-5, όπως έγινε με τους SCALP-EG!

Γαλλία: Με αρνητικό τεστ εντός 24 ωρών οι επισκέπτες από την Ελλάδα και άλλες πέντε χώρες

Γαλλία: Με αρνητικό τεστ εντός 24 ωρών οι επισκέπτες από την Ελλάδα και άλλες πέντε χώρες

Ο Ζαν Καστέξ γνωστοποίησε ότι η Γαλλία θα ζητά από τουρίστες έξι ευρωπαϊκών χωρών, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, τεστ κορωνοϊού λιγότερο από 24 ώρες πριν από την άφιξή τους.

Στη χώρα του Μολιέρου, το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από αύριο τα μεσάνυχτα, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα το πρωθυπουργικό γραφείο του Ζαν Καστέξ.

Η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» αναφέρει ότι, η Γαλλία επιβάλλει από αύριο τα μεσάνυχτα την διεξαγωγή τεστ Covid-19, λιγότερο από 24 ώρες πριν την είσοδο στο έδαφός της τουριστών από τις ακόλουθες χώρες: Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο και Ολλανδία.

Μέχρι τώρα, οι ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ Covid λιγότερο από 48 ώρες πριν από την άφιξή τους στη Γαλλία.

Την ίδια ώρα, οι ταξιδιώτες από Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο και Ολλανδία έπρεπε να επιδείξουν αρνητικό τεστ Covid 72 ώρες πριν την άφιξή τους στην Γαλλία.

Επιπλέον, η Γαλλία επέκτεινε σήμερα τη λίστα των «κόκκινων» χωρών (οι αρχές απαγορεύουν στους ταξιδιώτες να μεταβούν στις χώρες αυτές λόγω των ανησυχητικά αυξημένων κρουσμάτων της Covid).

Στην επίμαχη λίστα προστίθενται οι Τυνησία, Μοζαμβίκη, Κούβα και Ινδονησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.