Γερές «φάπες» έπεσαν αυτή την εβδομάδα: Πυρκαγιές και Δόμνα Μιχαηλίδου. Κι έπεται συνέχεια...

Η Ισπανία ετοιμάζει κέντρο υποδοχής 1.000 Αφγανών προσφύγων

Η Ισπανία ετοιμάζει κέντρο υποδοχής 1.000 Αφγανών προσφύγων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το κέντρο που θα στεγάσει πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, που εργάσθηκαν για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, στην Ισπανία θα είναι δυναμικότητας 1.000 ατόμων, ανακοίνωσε ο Ισπανός υπουργός Εξωτερικών.

Ο Χοσέ Μανουέλ Αλβάρες δήλωσε στο ισπανικό δίκτυο RTVE ότι το κέντρο θα αποτελέσει πύλη εισόδου για την Ευρωπαϊκή Ένωση για τέτοιου είδους πρόσφυγες και τις οικογένειές τους.

Οι άνθρωποι που θα γίνονται δεκτοί στο κέντρο, το οποίο θα περιλαμβάνει και ζώνη τεστ για Covid, θα κατευθύνονται στην συνέχεια προς διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διευκρίνισε ο υπουργός Μετανάστευσης της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Εσκρίβα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.