
Η Αρατσέλι Σοτέλο, μία νεαρή κοπέλα που δούλευε μόνη της σε ένα εστιατόριο στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αναγκάστηκε να παλέψει με έναν μασκοφόρο άντρα όταν αυτός εισέβαλλε στο μαγαζί για να το ληστέψει.
“Απλά μου έδειξε το όπλο του και εγώ τρομοκρατημένη του είπα: δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Σε παρακαλώ, φύγε!” ανέφερε η Σοτέλο για τον ληστή, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ Daily Mail.
“Μου είπε: Δώσε μου όλα τα λεφτά. Αλλά του είπα ότι δεν είχα καθόλου χρήματα” εξήγησε η νεαρή κοπέλα.
“Δώσ’ τα μου όλα πριν σου κάνω κακό!” συνέχισε ο ληστής, σύμφωνα με την Σοτέλο.
Όπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, η κοπέλα αρχίζει να φωνάζει στον κλέφτη να βγει έξω από το μαγαζί.
“Ήταν πιο μικροκαμωμένος από εμένα, οπότε είχα το πλεονέκτημα. Είμαι μεγαλύτερη από αυτό, οπότε μπορούσα να του ρίξω το βάρος μου επάνω του, τουλάχιστον να τον σπρώξω ή κάτι τέτοιο!” είπε η κοπέλα.
Κατά τη διάρκεια της πάλης, από τον κλέφτη πέφτει το όπλο και το πορτοφόλι της Σοτέλο στο πάτωμα, με την κοπέλα να κατορθώνει να αρπάξει το πιστόλι.
Στη συνέχεια, η γυναίκα στρέφει το όπλο στον ληστή και απαιτεί να της δώσει πίσω το πορτοφόλι της και τον χτυπά στο κεφάλι με το πιστόλι.
“Μετά από το περιστατικό, έχασα τη δουλειά μου!” εξηγεί η Σοτέλο στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.
“Μου είπαν ότι εάν όλα αυτά τα βίντεο δεν είχαν βγει στο Διαδίκτυο, θα είχα κρατήσει τη δουλειά μου” λέει η κοπέλα.
“Δεν ήθελαν να ξέρει κανείς, ήθελαν να μείνει κρυφό ότι συνέβη σε μένα και ότι αντιστάθηκα, αλλά εγώ νομίζω ότι το έκαναν γιατί δεν ήθελαν να το ξέρει η κεντρική εταιρεία” εξηγεί η κοπέλα.
Το βίντεο έγινε viral στο TikTok, έχοντας συγκεντρώσει ήδη πάνω από 7,7 εκατ. views.
Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.