ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ταϊλάνδη: Πελάτης έγινε ήρωας με την… τρικλοποδιά του σε λησταρχίνα (βίντεο)

Ταϊλάνδη: Πελάτης έγινε ήρωας με την… τρικλοποδιά του σε λησταρχίνα (βίντεο)

Ένας άνδρας από την Ταϊλάνδη αποφάσισε να γίνει ήρωας, καθώς εκεί που καθόταν είδε μία γυναίκα που μόλις είχε ληστέψει ένα χρυσοχοείο και προσπαθούσε να διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος, στην πόλη Νονθαμπούρι της Ταϊλάνδης, στις 12 Σεπτέμβρη.

Ο άντρας τότε άπλωσε το πόδι του κι έστειλε τη λησταρχίνα να απογειωθεί και να σκάσει με δύναμη στο έδαφος, πριν καταφτάσουν οι υπεύθυνοι ασφαλείας τους εμπορικού.

Σε λίγο έφτασε και η αστυνομία και συνέλαβε τη γυναίκα με την κατηγορία της ένοπλης ληστείας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η ληστής θα είχε καταφέρει να ξεφύγει, χωρίς την αποφασιστική επέμβαση του άντρα.

“Η λησταρχίνα ήταν μια 17χρονη γυναίκα που χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο ως όπλο για να απειλήσει το προσωπικό στο χρυσοχοείο. Μετά τη σύλληψή της, όλα τα κλεμμένα επεστράφησαν στο μαγαζί” σχολίασε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

“Ο πολίτης που βοήθησε να πιάσουμε τη γυναίκα είναι γενναίος. Του είμαστε ευγνώμονες” ανέφερε ο αστυνομικός.

Όπως ανέφερε ο ηρωικός 59χρονος, έτρωγε κάτι πρόχειρο όταν είδε τη γυναίκα να τρέχει. Στη συνέχεια της έβαλε τρικλοποδιά, για να εμποδίσει τη διαφυγή της.

Ένα ζευγάρι που βγήκε από το μαγαζί πίστευε ότι στο χρυσοχοείο γινόταν ληστεία. Έτσι πήγα και κάθισα κάπου κοντά και τέντωσα το πόδι μόλις είδα το κορίτσι να τρέχει κρατώντας ένα μαχαίρι” είπε ο άντρας.

“Είχα υπόψη μου την καρέκλα για να τη χρησιμοποιήσω για όπλο για να αμυνθώ στο μαχαίρι, αλλά ευτυχώς όταν έπεσε της έφυγε από το χέρι. Φοβήθηκα μήπως πέσει επάνω του και τραυματιστεί” λέει ο άντρας.

Το δικαστήριο άφησε τη 17χρονη ελεύθερη, αφού ο διευθυντής του σχολείου της πλήρωσε εγγύηση για την απελευθέρωσή της 15 χιλ. μπατ (περίπου 385 ευρώ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ληστεία τιμωρείται στην Ταϊλάνδη με φυλάκιση μεταξύ 5 και 10 χρόνων, αλλά μειώνεται στο μισό για άτομα από 15 έως 18 ετών και αναστέλλεται εάν η ποινή είναι μικρότερη των τριών ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.