
Την τελευταία του πνόη άφησε ένας 22χρονος άνδρας στην Κίνα, καθώς κατανάλωσε μέσα σε 10 λεπτά ενάμιση λίτρο Coca Cola.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Daily Mail», έξι ώρες μετά την κατανάλωση του αναψυκτικού, ο νεαρός άνδρας πήγε στο νοσοκομείο του Πεκίνου, παραπονούμενος για έντονο πόνο και φούσκωμα.
Οι γιατροί εξέτασαν τον ασθενή και εντόπισαν τον σχηματισμό κύστεων αέρα στο εντερικό τοίχωμα και ισχαιμία του ήπατος.
Επιπλέον, ο νεαρός άνδρας είχε ταχυκαρδία, γρήγορη αναπνοή και χαμηλή αρτηριακή πίεση και, ύστερα από 12 ώρες, οι εξετάσεις αίματος έδειξαν ότι ο άνδρας είχε σοβαρή ηπατική βλάβη.
Αργότερα, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και πέθανε 18 ώρες αφού πήγε στην κλινική, με τους Κινέζους γιατρούς να πιστεύουν ότι λόγω του ότι ο ασθενής ήπιε Coca Cola πάρα πολύ γρήγορα, συσσωρεύτηκε διοξείδιο του άνθρακα στο σώμα του.
Έτσι, προκλήθηκε έλλειψη οξυγόνου στο συκώτι και επήλθε ο θάνατος, με τους γιατρούς να προσθέτουν ότι το αέριο από τα έντερα διέρρευσε στην πυλαία φλέβα, ένα από τα κύρια αιμοφόρα αγγεία του ήπατος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.