ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκαριστικό: Άντρας έφτιαξε στο σπίτι του ολόσωμο άγαλμα από σιλικόνη του νεκρού πατέρα του! (βίντεο)

Σοκαριστικό: Άντρας έφτιαξε στο σπίτι του ολόσωμο άγαλμα από σιλικόνη του νεκρού πατέρα του! (βίντεο)

Ένας επιχειρηματίας στην περιοχή Σανγκλί της Ινδίας αποφάσισε να κατασκευάσει ένα άγαλμα του νεκρού πατέρα του από σιλικόνη.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Αρούν Κορέ έχασε τον πατέρα του Ραβσαχέμπ Σαμράβ Κορέ, 52 ετών, στις 6 Σεπτέμβρη 2020.

“Ο θάνατός του ήταν μεγάλο σοκ για την οικογένειά μας. Μας λείπει πολύ. Μια μέρα έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube για έναν επιχειρηματία από την Καρνάτακα που είχε φτιάξει ένα άγαλμα της γυναίκας του όταν αυτή πέθανε. Ήθελα να κάνω το ίδιο για τον πατέρα μου” εξήγησε ο Αρούν, μιλώντας στην εφημερίδα Indian Express.

“Μέσα σε δυο μήνες το άγαλμα ήταν έτοιμο. Είναι πολύ ρεαλιστικό και δεν θα νιώσουμε ποτέ ότι δεν είναι ακόμα ανάμεσά μας. Δεν κινείται και δεν μιλά, αλλά μοιάζει λες και ξεκουράζεται” συνέχισε ο 37χρονος για το ομοίωμα του πατέρα του από σιλικόνη.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.