ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανακοπή υπέστη 17χρονη μαθήτρια μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer/ΒioNTech

Ανακοπή υπέστη 17χρονη μαθήτρια μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer/ΒioNTech

Δεκαεπτάχρονη μαθήτρια Λυκείου στη Γαλλία υπέστη ανακοπή μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό της με σκεύασμα κατά του Covid-19 των Pfizer/ΒionNTech!

Η 17χρονη Joice σήκωσε πυρετό την επόμενη ημέρα από τον εμβολιασμό της και υπέστη ανακοπή μέσα στην τάξη μπρος στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών της.

https://www.vimeo.com/620688218

Η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Lanval της Νίκαιας στην Γαλλία και είναι σε κώμα.

Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες περιστατικά που καταγράφονται καθημερινά. Στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα καταγραφής των παρενεργειών από τα εμβόλια (EMA) οι περιπτώσεις θανάτων έχουν ανέλθει στις 26.000 περίπου μετά τον εμβολιασμό τους.

Στις ΗΠΑ πάλι, σύμφωνα με τον VAERS, τον εκεί αρμόδιο ομοσπονδιακό οργανισμό, τα περιστατικά παρενεργειών ανέρχονται στις 521.000 μόνο για το πρώτο εννεάμηνο του 2021.

Οι νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους ξεπερνούν τις 15.000 στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.