
Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Σατζίντ Τζάβιντ, δήλωσε σήμερα ότι η Βρετανία είναι πιθανό να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους υγειονομικούς.
«Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού κατά της νόσου θα βοηθήσει στην προστασία των ασθενών», σημείωσε σε δηλώσεις που έκανε στο Sky News, προσθέτοντας ότι δεν τον αποθαρρύνει το γεγονός ότι ήδη αντιμετωπίζονται ελλείψεις προσωπικού στο σύστημα υγείας.
«Το εξετάζουμε», δήλωσε στο Sky News. «Ακόμη δεν έχουμε πάρει τελική απόφαση, αλλά κλίνω προς το να το κάνω», υπογράμμισε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.