Εκλογές το φθινόπωρο. Ό,τι κι αν λένε οι κυβερνητικοί!

Iταλία: Συνελήφθη ιερέας για παιδική πορνογραφία – «Φρικιαστικές εικόνες ακόμα και νεογέννητων»

Iταλία: Συνελήφθη ιερέας για παιδική πορνογραφία – «Φρικιαστικές εικόνες ακόμα και νεογέννητων»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η ιταλική αστυνομία προχώρησε σήμερα σε τρεις συλλήψεις και σε 26 εφόδους σε επτά διαφορετικές περιφέρειες της χώρας, με στόχο την εξάρθρωση δικτύου παιδικής πορνογραφίας το οποίο δρούσε στο διαδίκτυο.

Συνελήφθη ένας ιερέας στην ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών έξω από το Μπάρι και, στη βόρεια περιφέρεια του Πεδεμοντίου, ένας νέος ο οποίος, όταν ακόμη ήταν ανήλικος, είχε δημιουργήσει ιστοσελίδα επί πληρωμή για ανταλλαγή του παιδοπορνογραφικού υλικού.

Συνολικά εστάλησαν 26 δικαστικές κλήσεις σε απολογία για κατοχή και ανταλλαγή παιδοπορνογραφικού υλικού, ενώ κατασχέθηκαν χιλιάδες φωτοηραφίες και βίντεο.

Οι έρευνες διήρκεσαν οκτώ μήνες και οι αστυνομικοί στην Ιταλία υποδύθηκαν τους παιδόφιλους για να μπορέσουν να συλλέξουν πολύτιμα αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, «ορισμένες από τις εικόνες είναι φρικιαστικές, με σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και νεογέννητων παιδιών». «Για να μπορέσουν να ελέγξουν όλο το υλικό που κατασχέθηκε σήμερα, οι αστυνομικοί και οι δικαστικοί θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο εβδομάδες», γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.