Η Νορβηγία παίρνει μέτρα για την μετάλλαξη Όμικρον – Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε χώρους με συνωστισμό

Τον Σεπτέμβριο η Νορβηγία ήρε όλους τους περιορισμούς για την ανάσχεση της πανδημίας,

Η Νορβηγία παίρνει μέτρα για την μετάλλαξη Όμικρον – Υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε χώρους με συνωστισμό

Οι Νορβηγοί θα υποχρεούνται εφεξής να φοράνε προστατευτική μάσκα στα δημόσια μέσα μεταφοράς και σε άλλους χώρους με συνωστισμό εν μέσω μιας αύξησης κρουσμάτων του κορωνοϊου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Γιόνας Γκαρ Στέρε.

Η κεντροαριστερή κυβέρνηση μειοψηφίας της χώρας ανακοίνωσε χθες ότι θα επιδιώξει να περιορίσει πιθανή εξάπλωση της νέας παραλλαγής Όμικρον του κορωνοϊού με μέτρα όπως την επιβολή μεγαλύτερης διάρκειας απομόνωσης σε όσους μολύνονται με την παραλλαγή.

Ο Στέρε κάλεσε ακόμη τους δήμους να επιταχύνουν τον εμβολιασμό με αναμνηστική δόση για όλους τους ενήλικες.

«Ο εμβολιασμός είναι βασικός στην στρατηγική μας κατά της COVID-19. Μπορούμε να αποφύγουμε ένα lockdown», είπε ο Στέρε στο κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Σεπτέμβριο η Νορβηγία ήρε όλους τους περιορισμούς για την ανάσχεση της πανδημίας, αλλά τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν έκκληση τις τελευταίες ημέρες προς την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού και έτσι και η επιβολή ενός σκληρού lockdown.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.