ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόβα συγκυβέρνησης ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με κοινή υπερψήφιση του αναγκαστικού εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών!

Πρόβα συγκυβέρνησης ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με κοινή υπερψήφιση του αναγκαστικού εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών!

Ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία και το ΚΙΝΑΛ το βράδυ της Τετάρτης (1/12) στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παρά την αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡΑ25 που καταψήφισαν την σχετική διάταξη.

Είναι η πρώτη φορά που ΝΔ και ΚΙΝΑΛ συμπορεύονται σε τέτοιο μείζον θέμα και θεωρείται ως πρόβα συγκυβέρνησης των δύο κομμάτων, ειδικά σε περίπτωση εκλογής του Α.Λοβέρδου στην προεδρία του πρώην ΠΑΣΟΚ.

Έτσι ή αλλιώς το σύνολο των πολιτικών παρατηρητών αναλύοντας τις δημοσκοπήσεις δείχνει προς την κατεύθυνση αυτή με την πιθανότητα τις τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να είναι εξαιρετικά ισχυρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θεωρήσουμε ότι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ συμπορεύθηκαν σε τέτοιο μείζον ζήτημα, παραβίασης του Συντάγματος για την υποχρεωτική ιατρική παρέμβαση στο σώμα των πολιτών άνω των 60 ετών, τότε έχουμε μία πραγματική πρόβα συγκυβέρνησης ανάλογης με αυτής που διέλυσε την χώρα (ασφαλιστικά ταμεία, αναγκαστικές δανειοδοτήσεις των ιδιωτικών τραπεζών από τον κρατικό προϋπολογισμό κλπ.), την περίοδο 2012-2015 με συνέπεια την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία με ότι αυτό ακολούθησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.