Ωραία τα λέει ο Σπύρος για τα 2.000€! Τότε να περάσουμε όλοι να μας δώσει από δύο χιλιαρικάκια!

Ιαπωνία: Ταξιδιώτης από την Ιταλία το τρίτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον

Δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το νέο κρούσμα ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Ιαπωνίας

Ιαπωνία: Ταξιδιώτης από την Ιταλία το τρίτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένας άνδρας περίπου στα 30 του, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Ιταλία, βρέθηκε θετικός στην παραλλαγή Όμικρον και έγινε το τρίτο κρούσμα της νέας αυτής παραλλαγής του κορωνοϊού που καταγράφεται στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε σήμερα ο ανώτερος κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Χιροκάζου Ματσούνο δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες, δεν κατονόμασε τη χώρα από την οποία είχε επιστρέψει το πρόσωπο αυτό ούτε αποκάλυψε την εθνικότητά του.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.