ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βιετνάμ: 120 παιδιά στο νοσοκομείο μετά από εμβολιασμό με Pfizer!

Βιετνάμ: 120 παιδιά στο νοσοκομείο μετά από εμβολιασμό με Pfizer!

Η βιετναμέζικη επαρχία Thanh Hóa ανέστειλε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο κατά του COVID-19 από τον κατασκευαστή Pfizer. Αυτό αναφέρει η βιετναμέζικη εφημερίδα VnExpress, την οποία επικαλείται το γερμανόφωνο RT.

Αιτία ήταν η εισαγωγή περισσότερων από 120 μαθητών στο νοσοκομείο.

Όπως γράφει το VnExpress,περισσότερα από 120 από τα προσφάτως εμβολιασμένα παιδιά εισήχθησαν σε νοσοκομεία αφού ανέφεραν συμπτώματα όπως ναυτία, υψηλό πυρετό ή δυσκολία στην αναπνοή. Η εφημερίδα επικαλείται σχετικά το επαρχιακό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC).

Δεκαεπτά από τα προσβεβλημένα παιδιά λέγεται ότι είχαν σοβαρές αντιδράσεις.

Η κατάστασή τους έχει πλέον σταθεροποιηθεί, αλλά θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται στο νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε το CDC.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει περαιτέρω το VnExpress , η αιτία των συμπτωμάτων στους μαθητές δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τις αρχές στο Thanh Hóa.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.