Επίσημα στοιχεία: «Εμβολιασμένοι το 85,3% των θανάτων Covid-19 στην Σκωτία τον Νοέμβριο»! (φώτο)

Δείτε τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε η κυβέρνηση της Σκωτίας

Επίσημα στοιχεία: «Εμβολιασμένοι το 85,3% των θανάτων Covid-19 στην Σκωτία τον Νοέμβριο»! (φώτο)

Ο Covid-19 «θερίζει» τους εμβολιασμένους και αυτό πλέον αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία πολλών χωρών.

Τελευταία απόδειξη ήρθε από την Σκωτία, η οποία δημοσίευσε στις 8 Δεκεμβρίου τα στοιχεία για τα κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Τα στοιχεία αφορούν την περίοδο από 30 Οκτωβρίου έως 26 Νοεμβρίου και προκαλούν σοκ στους εμβολιασμένους, καθώς παρατηρούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θανάτων Covid-19 αφορά εμβολιασμένους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πινακάκι που παραθέτουμε καταγράφηκαν 361 θάνατοι σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες και 10 θάνατοι σε πολίτες εμβολιασμένους με μια δόση, αντιθέτως οι θάνατοι στους ανεμβολίαστους ήταν μόλις 64. Κάτι που σημαίνει ότι το 85,3% των θανάτων καταγράφηκε σε εμβολιασμένους (πλήρως ή με μια δόση).

Παρόμοια είναι η εικόνα βέβαια και στις νοσηλείες, αλλά και στα κρούσματα.

Ο πίνακας για τις νοσηλείες:

Ο πίνακας για τα κρούσματα:

Να σημειώσουμε ότι στην Σκωτία έχει εμβολιαστεί πλήρως περίπου το 72,7%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά τα στοιχεία δημιουργούν εκ νέου πολλά ερωτήματα για την αποτελεσματικότητα των συγκεκριμένων εμβολίων, αλλά και για τον λόγο που η ελληνική κυβέρνηση δεν δημοσιεύει επίσημα τα στοιχεία για τους θανάτους Covid-19 σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.