ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Συλλήψεις διαδηλωτών που σχετίζονται με το Ισλαμικό κράτος

Τουρκία: Συλλήψεις διαδηλωτών που σχετίζονται με το Ισλαμικό κράτος

Η τουρκική αστυνομία έθεσε σήμερα υπό κράτηση 16 ανθρώπους που κατηγορούνται ότι σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος.

Οι συγκεκριμένοι διαδηλωτές χρησιμοποίησαν ξύλα και πέτρες εναντίον δυνάμεων ασφαλείας που προσπαθούσαν να κλείσουν θρησκευτικό βιβλιοπωλείο που λειτουργούσε χωρίς άδεια, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του κυβερνήτη.

Η αστυνομία προσπάθησε να κλείσει το κατάστημα στη νοτιοανατολική πόλη Μπίνγκολ χθες βράδυ, ανέφερε το γραφείο του κυβερνήτη, προσθέτοντας ότι το κατάστημα στήριζε τις δραστηριότητες του Ισλαμικού Κράτους στη χώρα.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει διαπράξει πολλές επιθέσεις σε όλη την Τουρκία, μεταξύ των οποίων και μία σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κωνσταντινούπολη την 1η Ιανουαρίου του 2017, στην οποία 39 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παρενέβησαν ομάδες της αστυνομίας μας…. ενώ γίνονταν επιθέσεις με ξύλα και πέτρες κατά των δυνάμεων ασφαλείας μας», σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του κυβερνήτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.