ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Με κορωνοϊό και ο τριπλά εμβολιασμένος Αυστριακός Καγκελάριο Κάρλ Νεχάμερ

Με κορωνοϊό και ο τριπλά εμβολιασμένος Αυστριακός Καγκελάριο Κάρλ Νεχάμερ

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε σε τακτικό μοριακό διαγνωστικό έλεγχο ο καγκελάριος της Αυστρίας Καρλ Νεχάμερ, ανακοίνωσε νωρίτερα απόψε το γραφείο του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Νεχάμερ επέστρεψε την Τρίτη από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην Καρινθία και την Τετάρτη το μοριακό τεστ του ήταν αρνητικό. Την Πέμπτη βρέθηκε θετικός ένας άνδρας της προσωπικής του ασφάλειας και σήμερα και ο ίδιος. Όπως επισημάνθηκε από την Καγκελαρία, ο Καρλ Νεχάμερ, ο οποίος έχει λάβει και την ενισχυτική δόση του εμβολίου, δεν παρουσιάζει μέχρι τώρα συμπτώματα και συνεχίζει τις δραστηριότητές του από το σπίτι, μέσω τηλεδιασκέψεων.

«Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, είμαι καλά», δήλωσε. Η σύζυγος και τα παιδιά του Καγκελάριου υπεβλήθησαν σήμερα σε διαγνωστικά τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και στο μεταξύ έχουν ειδοποιηθεί και όλα τα μέλη της Επιτροπής Διαχείρισης της Πανδημίας, η οποία συνεδρίασε χθες για τη λήψη νέων μέτρων. Όλοι οι συμμετέχοντες φορούσαν μάσκες τύπου FFP-2 και τηρούσαν αποστάσεις ασφαλείας, ενώ στη συνέντευξη Τύπου τους χώριζε ειδικό τζάμι από τους δημοσιογράφους.

Ο Καγκελάριος Νεχάμερ είναι ένα από τα 8.786 κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα στην Αυστρία, όπου καταγράφηκαν και επτά θάνατοι από επιπλοκές της Covid-19 .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.