
Ιδιαίτερα άτυχος ήταν σκιέρ σε χιονοδρομικό κέντρο των ΗΠΑ που ακινητοποιήθηκε με λιφτ πάνω από σπασμένο αγωγό νερού που τον κατέβρεχε με μεγάλη πίεση νερού.
Μετά από διάστημα λίγων -αλλά επώδυνων- λεπτών, άνθρωποι του χιονοδρομικού κέντρου στο Beech Mountain της Νότια Καρολίνα μπόρεσαν να τον απεγκλωβίσουν και παγωμένο πια να τον οδηγήσουν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Σαν από θαύμα δεν έπαθε κρυοπαγήματα αλλά μόνο μώλωπες.
Συνολικά δύο σκιέρ τραυματίστηκαν καθώς από τον φόβο τους πήδηξαν στο χιόνι από μεγάλος ύψος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.