Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πως κατασκευάζονται τα COVID στατιστικά

40% των καταγεγραμμένων νοσηλειών από COVID αφορούν ασθενείς που δεν πάσχουν από COVID!

Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πως κατασκευάζονται τα COVID στατιστικά

Η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky παραδέχθηκε ότι ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στις ΗΠΑ με COVID-19 δεν είναι πουθενά κοντά στα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε η δικαστής Sonia Sotomayor την Παρασκευή κατά την συζήτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο όπου πλέον έχει φτάσει η υπόθεση της εντολής Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό στις επιχειρήσεις άνω των 100 ατόμων.

Η δικαστής Sonia Sotomayor κατά τη διάρκεια των προφορικών συζητήσεων την Παρασκευή, ανάφερε ότι η παραλλαγή Όμικρον είναι εξίσου θανατηφόρα με την Δέλτα και μίλησε για πάνω από 100.000 παιδιά στα νοσοκομεία είπε η Sotomayor!

Aλλά η ίδια η ο Walensky μιλώντας στο «Fox News Sunday», διέψευσε αυτό το τραγικό ψευδές νούμερο και έδωσε μια ενημέρωση για τους τρέχοντες αριθμούς, επιβεβαιώνοντας στον οικοδεσπότη Bret Baier ότι υπάρχουν λιγότερα από 3.500 παιδιά στα νοσοκομεία με COVID-19.

Στην συνέχεια η Walensky προέβη και σε άλλες συγκλονιστικές παραδοχές – αποκαλύψεις σχετικά με τα κατασκευασμένα Covid στατιστικά αφού επεσήμανε ότι ο αριθμός των νοσηλειών για τον COVID γενικά περιλαμβάνει ασθενείς που πηγαίνουν σε νοσοκομεία για άλλους λόγους και τυχαίνει να βγαίνουν θετικοί ενώ βρίσκονται εκεί, σε αντίθεση με εκείνους που πηγαίνουν στο νοσοκομείο επειδή είναι άρρωστοι με COVID.

«Σε ορισμένα νοσοκομεία με τα οποία έχουμε μιλήσει, έως και το 40% των ασθενών που έρχονται με COVID έρχονται όχι επειδή είναι άρρωστοι με COVID αλλά επειδή έρχονται με κάτι άλλο και είχαν COVID ή ανιχνεύτηκε η παραλλαγή του όμικρον», είπε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια διευθύντρια του CDC δεν μπορούσε να δώσει μια απάντηση σχετικά με το πόσα παιδιά είναι σε αναπνευστήρες. Ενώ αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι το 75% των θανάτων από COVID αφορούσαν ανθρώπους που είχαν τουλάχιστον τέσσερις συννοσηρότητες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.