ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ομολογία από το CDC: ΤΟ 75% όσων πέθαναν από COVID-19 είχαν τουλάχιστον 4 συννοσηρότητες!

Τώρα ομολογούν όσα λέγαμε και υποστηρίζαμε από την αρχή αλλά λοιδορούμασταν ως «ψεκασμένοι»

Ομολογία από το CDC: ΤΟ 75% όσων πέθαναν από COVID-19 είχαν τουλάχιστον 4 συννοσηρότητες!

Στο Good Morning America, η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky παραδέχτηκε ότι πάνω από το 75% των «θανάτων από COVID-19» σημειώθηκαν σε άτομα «που είχαν τουλάχιστον τέσσερις συννοσηρότητες. Πραγματικά, αυτοί είναι άνθρωποι που δεν ήταν καλά στην αρχή της νόσησης».

Τα σχόλια της Walensky έρχονται αφού πολλοί γιατροί, λένε το ίδιο πράγμα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και όμως όπως γνωρίζουμε, οι κυβερνήσεις σε συνεργασία με τους «ειδικούς» των Big Pharma έχουν φιμώσει πολλούς γιατρούς και πολιτικούς που προσπάθησαν να κατευνάσουν τους φόβους όσων ανησυχούσαν για τον COVID δημοσιεύοντας στατιστικά όπως αυτό.

Αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ πολλοί Ρεπουμπλικάνοι πολιτικοί πιστεύουν ότι κυβέρνηση Μπάιντεν αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει το αφήγημα της για την COVID19 λόγω της πτώσης των αριθμών στις δημοσκοπήσεις.

Να σημειωθεί ότι στα περίφημα Covid στατιστικά συμπεριλαμβάνονται και κείνοι που έφυγαν από ένα σωρό άλλες αιτίες(ακόμα και αυτοκινητιστικό δυστύχημα) αλλά έτυχε να είναι θετικοί στον κορωνοϊό οπότε καταγράφηκαν στις απώλειες λόγο Sarscov2. Κάπως έτσι στήθηκε από την αρχή αυτή η ιστορία.

Στην Ελλάδα άλλωστε γνωρίζουμε ότι ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας παραδέχθηκε την περίεργη αυτή τακτική ήδη από τον Μάϊο του 2020 όταν μίλησε για νεκρούς από και με κορωνοϊό. Κάτι που επιβεβαίωσαν και οι Θεοκλής Ζούτης και Άκης Σκέρτος παραδεχόμενοι προσφάτως ότι καταγράφουμε στους θανάτους από κορωνοϊό οποιονδήποτε πεθάνει ως και 4 μήνες μετά από θετικό τεστ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.