Νεκρή μαζί με το σύζυγό της εντοπίστηκε η αδερφή του Μπέρνι Μάντοφ, λιγότερο από ένα χρόνο μετά από τον θάνατο του πρώην χρηματιστή, που καταδικάστηκε για τη μεγαλύτερη απάτη-πυραμίδα στη χρηματιστηριακή ιστορία.

Η Σόντρα Γουίνερ, 86 ετών και ο σύζυγός της Μάρβιν Γουέινερ βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Πέμπτης στο ιδιωτικό τους κλειστό κοινοτικό σπίτι λίγο έξω από την Τάμπα της Καλιφόρνια. Η αστυνομία του Παλμ Μπιτς επιβεβαίωσε ότι ερευνούν περίπτωση δολοφονίας και αυτοκτονίας μαζί. Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνουν επίσημα τα ονόματα των νεκρών.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τους αρχηγούς της κοινότητας, που αναφέρθηκαν στα ονόματα των νεκρών κάνοντας λόγο για «τραγική κατάσταση». Πάντως, διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει απειλή ασφαλείας για κανέναν στην κοινότητα.

Μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει ποιος σκότωσε τον άλλον και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρυσι τον Απρίλιο, ο διάσημος για τη χρηματιστηριακή του απάτη Μπέρνι Μάντοφ πέθανε στις φυλακές σε ηλικία 82 ετών. Ο Μάντοφ καταδικάστηκε για απάτη πυραμίδα, μέσω της οποίας χιλιάδες άτομα έχασαν τις οικονομίες μιας ζωής. Η απάτη θεωρείται ότι ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και μέχρι τον Δεκέμβριο του 2008 που συνελήφθη, είχε εξαπατήσει περίπου 37.000 ανθρώπους σε 136 χώρες.