ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

24χρονη single λεσβία έγινε μαμά με «κιτ γονιμοποίησης» που αγόρασε online – Κόστισε μόνο $30

Έκανε μόνη της σπερματέγχυση και γέννησε τον Ιούλιο ένα υγιέστατο αγοράκι

24χρονη single λεσβία έγινε μαμά με «κιτ γονιμοποίησης» που αγόρασε online – Κόστισε μόνο $30

Μια single 24χρονη λεσβία από το νότιο Λονδίνο έγινε μαμά μέσω σπερματέγχυσης που έκανε με ένα «κιτ τεχνητής γονιμοποίησης» 30 δολαρίων και το σπέρμα δότη που βρήκε online!

Η Μπέιλι Ένις έμεινε έγκυος τον Οκτώβριο του 2021 και υποδέχτηκε τον μικρό Λορέντζο στις 2  Ιουλίου.

Όπως δήλωσε η ίδια:

«Ήθελα να γίνω μαμά από τότε που ήμουν έφηβη και ως λεσβία πάντα ήξερα πως θα έπρεπε αυτό να γίνει μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Δεν επιθυμώ να βρίσκομαι σε σχέση. Απλώς ήθελα ένα μωρό. Ο Λορέντζο είναι απίθανος και μου μοιάζει» προσθέτει.

Σχετικά με τον δότη:

«Έφερε το σπέρμα του και έπειτα με βοήθησε να χρησιμοποιήσω το κιτ. Είχε αποστειρωμένα κυπελλάκια, σύριγγες, τεστ ωορρηξίας κι αυτό ήταν όλο».

Η Ένις ποστάρει το ταξίδι της μητρότητας σχεδόν καθημερινά στο TikTok.

@the.ennis.family I’ve been in baby waiting mode for 8 months now 😩😩😩 #fyp #pregnant #babyhaul #babyshopping #babyboy ♬ Pieces (Solo Piano Version) – Danilo Stankovic
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.