ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Φ. Ολάντ: Δεν θα μείνει «χωρίς απάντηση» η ηλεκτρονική πειρατεία κατά Μακρόν

Φ. Ολάντ: Δεν θα μείνει «χωρίς απάντηση» η ηλεκτρονική πειρατεία κατά Μακρόν

O απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ διαβεβαίωσε ότι η επίθεση χάκερ που υπέκλεψαν εσωτερικά έγγραφα από την ομάδα του υποψηφίου προέδρου της χώρας Εμανουέλ Μακρόν δεν θα μείνει «χωρίς απάντηση».

«Γνωρίζαμε ότι θα υπήρχαν αυτοί οι κίνδυνοι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς αυτό έχει γίνει και αλλού. Τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απάντηση» δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας στο Γαλλικό Πρακτορείο, έπειτα από επίσκεψη στην έκθεση «Θησαυροί του Ισλάμ στην Αφρική», στο Ινστιτούτο του Αραβικού Κόσμου (Ima) στο Παρίσι, έχοντας στο πλευρό του τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ Στ’ και τον πρόεδρο του Ima Ζακ Λανγκ.

«Εάν υπήρξε πραγματικά συγκεκριμένος αριθμός παρεμβολών ή λήψεων, θα υπάρξουν και διαδικασίες που θα εφαρμοστούν» τόνισε ο κ. Ολάντ, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

«Πρέπει να επιτρέψουμε να ολοκληρωθούν οι έρευνες», συμπλήρωσε ο ίδιος, διαβεβαιώνοντας ότι οι κρατικές αρχές είχαν επίσης κινητοποιηθεί, προτού γίνουν αυτές οι αποκαλύψεις.

«Από τη στιγμή που γνωρίζαμε ότι διεξάγονται αυτές οι επιχειρήσεις, ότι υπάρχουν απειλές, βρισκόμασταν σε πολύ μεγάλη επιφυλακή», σημείωσε ο ίδιος.

Αντίθετα, πάντως, με την ομάδα του υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές Εμανουέλ Μακρόν, ο Φρανσουά Ολάντ δεν διακρίνει σε αυτές τις διαδικτυακές επιθέσεις μια απόπειρα «αποσταθεροποίησης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν βλέπω τίποτα τέτοιο», υπογράμμισε.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.