ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βρετανία: Οι πολέμιοι του «Brexit» μένουν χωρίς πολιτική στέγη

Βρετανία: Οι πολέμιοι του «Brexit» μένουν χωρίς πολιτική στέγη

Υπολογίσιμο ποσοστό των Βρετανών ψηφοφόρων που τάχθηκε κατά της αποχώρησης της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα του Ιουνίου του 2016 δυσκολεύεται στην επιλογή υποψηφίου για τις εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Στους δρόμους του Σίτι ο Τομ Γκλόβερ έχει καταλήξει: «Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, όμως αυτή τη φορά θα το κάνω», δήλωσε ο 45χρονος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τον έχει προσελκύσει η δέσμευση του κόμματος του Τιμ Φάρον να διοργανώσει νέο δημοψήφισμα μετά το τέλος των διαπραγματεύσεων για το Brexit, ώστε οι Βρετανοί να μπορέσουν να επιλέξουν είτε να δεχθούν τη συμφωνία αποχώρησης είτε να παραμείνουν στην ΕΕ.

«Ο ηγέτης τους σίγουρα δεν είναι ο πιο χαρισματικός, όμως η ιδέα ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να παραμείνουμε στην Ευρώπη μου αρκεί για να τους δώσω την ψήφο μου», τονίζει ο Γκλόβερ.

Λίγοι όμως στη Βρετανία συμμερίζονται την άποψή του. Παρά την αναπάντεχη και ξεκάθαρη στήριξη του Economist προς τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, το ποσοστό τους παραμένει γύρω στο 7% της πρόθεσης ψήφου, πολύ πίσω από αυτό των Συντηρητικών (42%) και των Εργατικών (39%), σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στις 30 και 31 Μαΐου.

Υποστηρικτής εδώ και χρόνια των Lib-dem ο Μπέντζαμιν 31 ετών δεν θα τους ψηφίσει. Το να στηρίξει αυτό το κεντρώο κόμμα δεν έχει νόημα για τον Μπέντζαμιν, διότι «δεν θα κερδίσουν».

Ωστόσο ανησυχεί πολύ για το Brexit, μεταξύ άλλων και επειδή η σύντροφός του κατάγεται από άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το πιο σημαντικό είναι να εμποδίσουμε την Τερέζα Μέι να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις. Δεν κάνει το καλύτερο για τη χώρα», εκτίμησε ο Μπέντζαμιν. «Πιστεύω ότι θα ήταν προτιμότερο να έχουμε μια κυβέρνηση με τους Εργατικούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.