ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντόναλντ Τραμπ: «Το CNN πιάστηκε στα πράσα με τις ψευδείς ειδήσεις του »

Ντόναλντ Τραμπ: «Το CNN πιάστηκε στα πράσα με τις ψευδείς ειδήσεις του »

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN στηρίζει τον παραγωγό ειδήσεων ο οποίος ουσιαστικά παραδέχθηκε μπροστά στην κάμερα ότι η ιστορία με την υποτιθέμενη σχέση Τραμπ και Ρωσίας είναι απλά μ@@@κιες και πως όλα γίνονται μόνο και μόνο για τα «νούμερα» τηλεθέασης.

«Η ποικιλία στις προσωπικές απόψεις των εργαζομένων είναι αυτό που κάνει το CNN δυνατό και αυτό είναι κάτι που το ενθαρρύνουμε», δήλωσε εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου στο Daily Beast, αναφορικά με τις δηλώσεις του παραγωγού John Bonifield.

Ο Bonifield, αν και επικεφαλής παραγωγός των θεμάτων υγείας του τηλεοπτικού δικτύου εντούτοις δήλωσε πως το CNN δεν έχει κανένα στοιχείο με το οποίο να μπορεί να στηρίξει την υπόθεση συσχέτισης Ρωσίας και Τραμπ αντίθετα διατηρεί την υπόθεση στην επικαιρότητα για τα νούμερα τηλεθέασης και μόνο.

«Τα περισσότερα είναι μ@@@@κίες, με την έννοια ότι δεν έχουμε κανένα τέτοιο στοιχείο που να στηρίξει μια τέτοια υπόθεση. Ο Ντ.Τραμπ έχει μάλλον δίκιο όταν μιλά για κυνήγι μαγισσών» σημείωσε ο Bonifield ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί ότι τον κατέγραφαν με κάμερα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντιδρώντας στις αποκαλύψεις δήλωσε στο λογαριαμσό στο twitter.

«Οι ψευδείς ειδήσεις του CNN βρίσκονται προ σοβαρών ανακατατάξεων στην εσωτερική διάρθρωσή τους τώρα που πιάστηκαν στα πράσα να διαδίδουν τις ψεύτικες ιστορίες τους για την Ρωσία. Η τηλεθέαση κατρακυλά».

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/879678356450676736

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.