ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αντικαταστάθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος από τη βασίλισσα Ελισάβετ – Ποιος πήρε τη θέση του; (φωτό)

Αντικαταστάθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος από τη βασίλισσα Ελισάβετ – Ποιος πήρε τη θέση του; (φωτό)

Προσωπική επιλογή της βασίλισσας ο νέος συνοδός της στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Τον πρώτο μαύρο σταβλάρχη στην ιστορία του απέκτησε πρόσφατα το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την απόφαση της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ να τοποθετήσει σε αυτή την σημαντική θέση τον 35χρονο ταγματάρχη Nana Kofi Twumasi-Ankrah, τον οποίο εξαιτίας του δύσκολου ονόματός του, οι φίλοι του τον αποκαλούν ΤΑ.

Μετά την ανακοίνωση του πρίγκιπα Φίλιππου, ότι το φθινόπωρο θα απέχει από τα δημόσια καθήκοντά του, ο ρόλος του σταβλάρχη αποκτά για το παλάτι εξαιρετική σημασία, καθώς αυτός θα είναι ο άντρας που θα συνοδεύει την 91χρονη μονάρχη στις δημόσιες εμφανίσεις της αλλά παράλληλα, θα είναι υπεύθυνος και για την υποδοχή ξένων υψηλών επισκεπτών στο παλάτι.

Ο νέος σταβλάρχης της βασίλισσας Ελισάβετ έχει γεννηθεί στη Γκάνα, σπούδασε στο πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου και στην βασιλική στρατιωτική ακαδημία του Σάντχερστ και είναι βετεράνος του πολέμου στο Αφγανιστάν.

Καθώς φαίνεται, ο ταγματάρχης από την Γκάνα έχει την προτίμηση της βασιλικής οικογένειας. Το 2011 ο νέος σταβλάρχης ήταν επικεφαλής της στρατιωτικού αγήματος που παραβρέθηκε στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και επίσης, ο ίδιος έχει ηγηθεί της μονάδας Blues and Royals στην παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ επέλεξε τον 35χρονο ταγματάρχη ανάμεσα σε άλλους υποψηφίους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.