ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέιτ Μίντλετον: Με φόρεμα Πολωνής σχεδιάστριας στη Βαρσοβία (φωτό)

Κέιτ Μίντλετον: Με φόρεμα Πολωνής σχεδιάστριας στη Βαρσοβία (φωτό)

Η δούκισσα του Κέμπριτζ Κέιτ Μίντλετον «παίζει» με τη διπλωματία της μόδας μιας και επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα απο Πολωνή σχεδιάστρια κατά τη διάρκειά της επίσκεψης της στην Βαρσοβία…

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσγειώθηκαν χθες στην Πολωνία, με τη δούκισσα να επιλέγει ένα λευκό outfit με την υπογραφή της αγαπημένης της Σάρα Μπάρτον του brand Alexander McQueen, το οποίο συνδύασε με nude γόβες Gianvito Rossi. Τον λαιμό της κοσμούσε ένα εντυπωσιακό κολιέ με ρουμπίνι, ενώ στα χέρια κρατούσε ένα κόκκινο clutch της Jenny Packham.

Η εμφάνισή της στα λευκά με τις κόκκινες λεπτομέρειες έκαναν πολλούς να μιλήσουν για διπλωματία της μόδας, καθώς τα χρώματα θυμίζουν την πολωνική σημαία.

Οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι το βράδυ βρέθηκαν στο πάρτι του Βρετανού πρέσβη της Πολωνίας, με την Κέιτ Μίντλεντον να παραμένει πιστή στο λευκό χρώμα αυτή τη φορά, όμως, με μαύρες λεπτομέρειες.

Το κοκτέιλ midi φόρεμά της με το ιδιαίτερο σχέδιο στη μέση και τις μαύρες γραμμές σχεδίασε η Πολωνή Gosia Baczynska. Το ανοικτό ντεκολτέ της κάλυπτε ένα κολιέ με εντυπωσιακά μεγάλα μαργαριτάρια, το οποίο είχε επιλέξει και στην επίσκεψή της στο Παρίσι, τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με την Telegraph, το φόρεμα αποτελεί δημιουργία για την δούκισσα του Κέμπριτζ και πρόκειται για παραλλαγή φορέματος που παρουσιάστηκε στην κολεξιόν της Πολωνής σχεδιάστριας τον περασμένο Αύγουστο. Ενα παρόμοιο φόρεμα σε μίνι πωλείται στην ιστοσελίδα της Baczynska προς 1262 ευρώ.

«Η Baczynska θέλει να κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται μοναδικές με τις δημιουργίες της, διατηρώντας την ουσία της λειτουργικότητας. Μεταμορφώνει το πνεύμα, τον αισθησιασμό, το μυστήριο σε πραγματική δύναμη», σημειώνεται στην ιστοσελίδα της.

Παρόλο που η βάση της είναι στη Βαρσοβία, η Baczynska έχει δεσμούς με το Λονδίνο, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη βιογραφία της παραιτήθηκε από την Καλών Τεχνών για να μετακομίσει στη βρετανική πρωτεύουσα το 1991. Εκεί, εργάστηκε ως μοδίστρα και τελειοποίησε τις δεξιότητές της σχετικά με τη μόδα. Επειτα, επέστρεψε στην Πολωνία για να ξεκινήσει την επιχείρησή της.

Οσον αφορά την Κέιτ Μίντλεντον, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί τη διπλωματία της μόδας σε επίσκεψή της. Στο Παρίσι, είχε εντυπωσιάσει με Chanel, ενώ στην Ινδία είχε επιλέξει τον σχεδιαστή Ναέεμ Καν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.