ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

ΗΠΑ: Εκτάκτως στο Τέξας ο Ντ. Τραμπ λόγω του τυφώνα «Χάρβεϊ» (βίντεο)

ΗΠΑ: Εκτάκτως στο Τέξας ο Ντ. Τραμπ λόγω του τυφώνα «Χάρβεϊ» (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται σήμερα στο Τέξας που έχει πληγεί από άνευ προηγουμένου πλημμύρες εξαιτίας της τροπικής καταιγίδας Χάρβεϊ, επιθυμώντας να επιδείξει την ενότητα της χώρας μπροστά σε αυτή τη «φοβερή τραγωδία».

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μελάνια ο Τραμπ δεν θα επισκεφθεί το Χιούστον που εξακολουθεί να απειλείται από τη συνεχιζόμενη άνοδο των υδάτων, αλλά θα μεταβεί στο δυτικό τμήμα του Τέξας για να επιθεωρήσει από κοντά τις ζημιές που έχουν γίνει στη δεύτερη μεγαλύτερη σε μέγεθος Πολιτεία των ΗΠΑ.

«Είμαστε μια αμερικανική οικογένεια, θα πολεμήσουμε μαζί», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, επιθυμώντας να παρουσιαστεί ενωτικός, ένα ρόλο που δεν έχει καταφέρει να ενσαρκώσει εδώ και επτά μήνες που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο.

«Η κυβέρνησή μου βρίσκεται σε στενό συντονισμό με την Πολιτεία και τις τοπικές αρχές στο Τέξας και τη Λουιζιάνα για να σώσουμε ζωές και ευχαριστούμε τους διασώστες και όλους όσοι συμμετέχουν στις προσπάθειες», δήλωσε χθες Δευτέρα ο Τραμπ στους δημοσιογράφους.

Στο μεταξύ αναμένεται περαιτέρω αύξηση του επιπέδου των υδάτων αναμένεται στην Πολιτεία Τέξας που εξακολουθεί να πλήττεται από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ. Οκτώ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και δεκάδες χιλιάδες έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.

Μεταξύ των πιο πρόσφατων θυμάτων είναι μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά, η οποία πιστεύεται ότι πνίγηκε όταν το φορτηγάκι τους παρασύρθηκε από τα νερά στο Χιούστον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.