ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Βασιλική οικογένεια: Κατασκεύασαν 250 μέτρα τείχος από δέντρα για να προστατέψουν τα παιδιά τους (φωτό)

Βασιλική οικογένεια: Κατασκεύασαν 250 μέτρα τείχος από δέντρα για να προστατέψουν τα παιδιά τους (φωτό)

Κατασκευάστηκε ένα τείχος από κωνοφόρα δέντρα, μήκους 250 μέτρων και ύψους πάνω από 12 μέτρα γύρω από το παλάτι του Κένσιγκτον με σκοπό την προστασία του Πρίγκιπα Γεώργιου και της Πριγκίπισσας Σάρλοτ…

Η ασφάλεια του 4χρονου πρίγκιπα Γεώργιου και της μόλις 2 ετών πριγκίπισσας Σάρλοτ είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Πρόσφατα, μια 40χρονη γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα και με εμμονή με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, προσπάθησε δύο φορές να εισβάλλει στο σχολείο του πρίγκιπα Γεώργιου, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, που τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, η ασφάλεια των παιδιών τους είναι από τις προτεραιότητές τους.

Έτσι, με εντολή του ζεύγους «για λόγους ιδιωτικότητας και ασφάλειας», όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, κατασκευάστηκε ένα τείχος από κωνοφόρα δέντρα, μήκους 250 μέτρων και ύψους πάνω από 12 μέτρα γύρω από το παλάτι του Κένσιγκτον, ώστε τα αδιάκριτα βλέμματα να κρατούνται μακριά αλλά να εμποδίζονται και τυχόν εισβολείς.

Μια ομάδα κηπουρών φρόντισε να κατασκευαστεί το γιγάντιο τείχος με δέντρα που μεταφέρθηκαν από την κατοικία του ζεύγους των γαλαζοαίματων στο Άμνερ Χολ του Νόρφολκ. Ήδη, το παλάτι του Κένσιγκτον, μετά την γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου, είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία παρακαλούσε τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κόστος φύλαξης των 21 μελών της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας είναι εξαιρετικά μεγάλο. Σύμφωνα με την Mirror, για το 2010 δαπανήθηκαν 113 εκατ. ευρώ για την ασφάλεια των Βρετανών γαλαζοαίματων ενώ 1.000 αστυνομικοί προστατεύουν την βασιλική οικογένεια ημέρα και νύχτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.