ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γαλλία: Κόντεψε να πέσει κάτω η Μπριτζίτ Μακρόν εξαιτίας του… «Νέμο» (φωτό)

Γαλλία: Κόντεψε να πέσει κάτω η Μπριτζίτ Μακρόν εξαιτίας του… «Νέμο» (φωτό)

«Πανταχού παρών» στο Μέγαρο των Ηλυσίων είναι ο Νέμο, το μαύρο λαμπραντόρ – γκριφόν, που υιοθέτησαν ο Εμμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του τον περασμένο Αύγουστο. Ο όμορφος προεδρικός σκύλος έχει συνηθίσει να μην αποχωρίζεται την Πρώτη Κυρία και να περπατά δίπλα της.

Έτσι, την Τετάρτη, όταν ο Γάλλος πρόεδρος και η Μπριζίτ Μακρόν υποδέχθηκαν στο Ελιζέ 180 βραβευμένους σεφ του διεθνούς διαγωνισμού γαστρονομίας Bocuse d’Or, για να δειπνήσουν μαζί τους και να τονίσουν την σημασία της γαλλικής κουζίνας, ο Νέμο δεν έλειπε από την εκδήλωση.

Η Μπριζίτ Μακρόν φορούσε ένα μίνι γκρι φόρεμα του αγαπημένου της οίκου Louis Vuitton, το οποίο συνδύασε με σακάκι και γόβες στο ίδιο χρώμα. Όταν, όμως, ήρθε η ώρα να φωτογραφηθεί το προεδρικό ζεύγος με τους καλεσμένους του ο Νέμο έτρεξε να μπει και αυτός στην αναμνηστική φωτογραφία και άθελά του μπλέχτηκε στα πόδια της οικοδέσποινας του Ελιζέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μπριζίτ Μακρόν είχε την ψυχραιμία να συγκρατήσει τον Νέμο από το κολάρο του και να διατηρήσει την ισορροπία της και έτσι, απέφυγε μια επική τούμπα μπροστά στους φωτογράφους και στους 200 καλεσμένους της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.