ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άγριο «τρολάρισμα» Ν.Τραμπ στην ηττημένη Χ.Κλίντον – «Χίλαρι, σε παρακαλώ, να είσαι και πάλι υποψήφια!»

Άγριο «τρολάρισμα» Ν.Τραμπ στην ηττημένη Χ.Κλίντον – «Χίλαρι, σε παρακαλώ, να είσαι και πάλι υποψήφια!»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, γνωστός για το καυστικό χιούμορ του, έπληξε για ακόμη μία φορά το πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον, που έπειτα από την ήττα της αδυνατεί να εκφέρει επιτυχημένα πολιτικό λόγο.

«Ελπίζω ότι η Χίλαρι θα είναι υποψήφια. Χίλαρι, σε παρακαλώ, να είσαι και πάλι υποψήφια!» είπε ο Τραμπ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, σε μια απρογραμμάτιστη συνέντευξη Τύπου.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών πήρε θέση πρόσφατα στη διαμάχη του Τραμπ με τους αθλητές του NFL, του επαγγελματικού αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι γονατίζουν κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου. Είπε μάλιστα ότι με τον τρόπο αυτό δεν διαμαρτύρονται «κατά του ύμνου ή κατά της σημαίας» αλλά «ενάντια στον ρατσισμό και την αδικία» και ότι «έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν».

«Πιστεύω ότι έχει άδικο (…) και για αυτό έχασε τις εκλογές” απάντησε ο πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας την πεποίθησή του ότι αυτή η χειρονομία δείχνει “έλλειψη σεβασμού για τη σημαία και τη χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Χίλαρι Κλίντον έχει αποκλείσει την πιθανότητα να διεκδικήσει και πάλι την προεδρία των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.