ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Σ.Λαβρόφ: «Είμαστε έτοιμοι για συνεργασία με την Ελλάδα ανεξάρτητα με το ποιος είναι στην κυβέρνηση»

Σ.Λαβρόφ: «Είμαστε έτοιμοι για συνεργασία με την Ελλάδα ανεξάρτητα με το ποιος είναι στην κυβέρνηση»

«Η Μόσχα είναι έτοιμη να επεκτείνει τη συνεργασία της με την Ελλάδα, ανεξάρτητα της πολιτικής κατάστασης και κυβερνήσεων», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

«Είμαστε έτοιμοι να εδραιώσουμε περαιτέρω εκτεταμένη συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Ρωσία, δίχως να επηρεάζεται από τους ευμετάβλητους πολιτικούς ανέμους», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.

Ο Λαβρόφ εγκαινίασε έκθεση για τα 190 χρόνια των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών.

«Οι εποχές μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά αξιολογούμε πολύ ψηλά το γεγονός ότι οι δεσμοί μας ουσιαστικά δεν μπορούν να επηρεαστούν από την πίεση εξωτερικών δυνάμεων και παραμένουν ένα σημαντικό στοιχείο της σταθερότητας και της ειρήνης στην Ευρώπη», σημείωσε ακόμη ο Ρώσος υπουργός Εσωτερικών.

Ευχάριστη αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του ανακληθέντος από το ελληνικό ΥΠΕΞ, Έλληνα πρεσβευτή στη Μόσχα, Ανδρέα Φρυγανά, που ήταν εξ ολοκλήρου στα ρωσικά, γλώσσα που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε επίσημη εκδήλωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κίνηση θεωρείται ως η μέγιστη αβροφροσύνη προς την Ρωσία και σίγουρα αποτελεί μια έμμεση αποδοκιμασία αυτών στο ΥΠΕΞ (Ν.Κοτζιάς) που προκάλεσαν κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.