ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βίντεο: Παρανάλωμα δεκάδες ολοκαίνουργιες Maserati σε λιμάνι της Ιταλίας!

Βίντεο: Παρανάλωμα δεκάδες ολοκαίνουργιες Maserati σε λιμάνι της Ιταλίας!

Στις φλόγες παραδόθηκαν δεκάδες καινούργια αυτοκίνητα τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ολοκαίνουργιες και πανάκριβες maserati μετά από μεγάλη φωτιά στο πάρκινγκ του λιμανιού της Σαβόνα, στη Βόρεια Ιταλία.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η περιοχή πλήττεται από πλημμύρες τις τελευταίες ημέρες που είχαν σαν αποτέλεσμα να ανέβει η στάθμη της θάλασσας, να πλημμυρίσει το πάρκινγκ.

Το αλμυρό νερός ήρθει σε επαφή με τις μπαταρίες των αυτοκινήτων προκαλώντας εκρήξεις και ανάφλεξη, που λόγω των υλικών δεν άργησε να εξαπλωθεί μέσα σε λίγα λεπτά, καταστρέφοντας δεκάδες αυτοκίνητα και φορτηγά.

Όσο για τις πολυτελείς Maserati που καταστράφηκαν ολοσχερώς ήταν έτοιμες να εξαχθούν μέσω του λιμανιού σε χώρες τις Μέσης Ανατολής με την ζημιά να υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς με τους πυροσβέστες να δίνουν μεγάλη μάχη για να σβήσουν τη φωτιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.