ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νορβηγός πρώην υπουργός κατηγορείται ότι κακοποιούσε ερωτικά αιτούντες άσυλο – Ακόμη και στο γραφείο του!

Νορβηγός πρώην υπουργός κατηγορείται ότι κακοποιούσε ερωτικά αιτούντες άσυλο – Ακόμη και στο γραφείο του!

Κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση τριών αιτούντων άσυλο, για χρόνια, απαγγέλθηκαν σε βάρος πρώην υπουργού της Νορβηγίας.

Ο 72χρονος Σβέιν Λούντβιγκσεν κατηγορείται ότι εκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως κυβερνήτης, αλλά και την ευάλωτη κατάσταση των τριών ατόμων, για να τα κακοποιήσει σεξουαλικά.

Πρόκειται για τρεις ενήλικες, ο ένας από τους οποίους πάσχει από ήπια νοητική υστέρηση. Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στο σπίτι του Λούντβιγκσεν, το εξοχικό του, ξενοδοχεία, ακόμη και στο γραφείο του κυβερνήτη, στο Τρόμσο, από το 2011 έως το 2017, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αναφέρει ο Guardian.

Προτού γίνει κυβερνήτης, ο 72χρονος συντηρητικός πολιτικός κατείχε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις, ενώ διετέλεσε και υπουργός Αλιείας από το 2001 έως το 2005.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.