ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τζορτζ Μπους: Δείτε ζωντανά το τελευταίο αντίο στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ (βίντεο)

Τζορτζ Μπους: Δείτε ζωντανά το τελευταίο αντίο στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ (βίντεο)

Κηδεύεται σήμερα ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους. Η κηδεία γίνεται στον Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον και έχει προγραμματισθεί για τις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Τους επικήδειους θα εκφωνήσουν ο γιος του και πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, ο πρώην πρωθυπουργός του Καναδά, Μπράιαν Μαλρόνι, ο πρώην γερουσιαστής Αλαν Σίμπσον και ο βιογράφος του αποθανόντος και ιστορικός Τζον Μίτσαμ. Η σορός του μετά την τελετή θα μεταφερθεί από την βάση Αντριους στην γενέτειρά του το Τέξας για την ταφή. 3.000 καλεσμένοι βρίσκονται ήδη στον Καθεδρικό Ναό. Μεταξύ αυτών οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, Μπιλ Κλίντον και Τζίμι Κάρτερ, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο Πρίγκιπας Κάρολος και άλλοι ξένοι ηγέτες. Παρών και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγό του Μελάνια.

Δείτε ζωντανά εικόνα από την κηδεία του Τζορτζ Μπους

Σήμερα έχει κηρυχθεί ημέρα εθνικού πένθους στις ΗΠΑ. Ο Τζορτζ Μπους πέθανε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 94 ετών. Όπως μεταδίδει το CNN, όταν πριν από αρκετά χρόνια είχε ενημερωθεί ότι η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη, είχε αναρωτηθεί: «Πιστεύετε ότι θα έρθει κόσμος στην κηδεία μου;» Η απάντηση ήρθε και νωρίτερα όταν από τα ξημερώματα χιλιάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Καπιτώλιο όπου η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/tomrousseyABC7/status/1070168360036507648

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.