ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Η «παγωμένη» αντίδραση του Πούτιν στο αστείο του Τσίπρα για την γραβάτα (φώτο-βίντεο)

Η «παγωμένη» αντίδραση του Πούτιν στο αστείο του Τσίπρα για την γραβάτα (φώτο-βίντεο)

Για τρίτη φορά ως πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Ρωσία ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε στο Κρεμλίνο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μια συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την πρόσφατη κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις και είχε πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, Τσίπρας και Πούτιν στάθηκαν απέναντι στους δημοσιογράφους, για να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.

Φυσικά μεγάλο κομμάτι αφιερώθηκε στο ζήτημα των απελάσεων, το οποίο ο Ρώσος πρόεδρος χαρακτήρισε “μαύρη σελίδα”! ενώ χαρακτήρισε “σαχλαμάρες” το ότι η Ρωσία θα μπορούσε να παίξει παιχνίδια σε βάρος της Ελλάδας.

Στο τέλος, πάντως, των ερωτήσεων, όταν το κλίμα ήταν πια χαλαρό, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για την περιβόητη… γραβάτα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σημείωσε πως… κάποιος είναι ανενημέρωτος, αφού «το στοίχημα το κέρδισα, την φόρεσα τη γραβάτα», ωστόσο συνέχισε λέγοντας πως δεν την φορά καθώς παραλλήλισε την γραβάτα με τα μνημόνια, κάνοντας λόγο για θηλιά στον λαιμό του ελληνικού λαού.

Ο πρόεδρος Πούτιν άκουγε την μετάφραση και τότε ο Αλέξης Τσίπρας είπε αστειευόμενος πως εάν ο «τσάρος» του κάνει δώρο μια γραβάτα ίσως θα το… ξανασκεφτεί να την φορέσει.

Ο αστεϊσμός αυτός μάλλον άφησε… αδιάφορο τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος φάνηκε να μην… κρατιέται να βγάλει το ακουστικό από το αυτί του και να… τελειώνει!

Δείτε την «παγωμένη» αντίδραση του Πούτιν στο αστείο του Τσίπρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.