ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ν. Τραμπ για τσουνάμι στην Ινδονησία: «Προσευχόμαστε για την Ινδονησία»

Ν. Τραμπ για τσουνάμι στην Ινδονησία: «Προσευχόμαστε για την Ινδονησία»

O πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα τη στήριξή του στην Ινδονησία μετά το φονικό τσουνάμι με τους τουλάχιστον 220 νεκρούς.

«Αδιανόητος όλεθρος προκλήθηκε από την καταστροφή του τσουνάμι στην Ινδονησία. Περισσότεροι από 200 νεκροί και σχεδόν 1000 τραυματίες και αγνοούμενοι» έγραψε στο Twitter o Αμερικανός πρόεδρος.

«Προσευχόμαστε για την ανάρρωσή σας και την θεραπεία» των πληγών σας, συμπλήρωσε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους, υπογραμμίζοντας ότι:

«Η Αμερική στέκεται στο πλευρό σας!».

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ έστειλε επίσης, με ένα tweet, «τα βαθιά της συλλυπητήρια στον λαό της Ινδονησίας που επλήγη, για μία ακόμη φορά, τόσο σκληρά από μια φυσική καταστροφή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ΔΝΤ είχε διεξάγει στο Μπαλί την ετήσια Σύνοδό του τον Οκτώβριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.