ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μια καθόλου αστεία «φάρσα» – «Εξυπνάκιας» βασανίζει άστεγο με κόρνα (βίντεο)

Μια καθόλου αστεία «φάρσα» – «Εξυπνάκιας» βασανίζει άστεγο με κόρνα (βίντεο)

Η πλάκα όταν γίνεται σε βασανισμένους, ταλαιπωρημένους, πεινασμένους και αδύναμους να αντιδράσουν ανθρώπους, δεν είναι πλάκα, αλλά αθλιότητα.

Το περιστατικό που συνέβη στο Λιντς και έχει ανέβει στο διαδίκτυο έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών.

Ένας εξυπνάκιας πλησιάζει έναν άστεγο. Στο χέρι του βαστά μια κόρνα. Ο άστεγος που έχει ξαπλώσει είναι απορροφημένος στις σκέψεις και στα δικά του προβλήματα. Ο εξυπνάκιας τον πλησιάζει και πατάει την κόρνα.

Ο άστεγος τινάζεται φοβισμένος σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Σχεδόν ξεσπάει σε κλάματα. Παρατηρείστε την έκφραση του και την έκφραση του πλακατζή ο οποίος γελάει με τον πόνο του ανθρώπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.