ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ν. Τραμπ: Νέα «πυρά» κατά του Μεξικό – Επιμένει για το τείχος (φωτο)

Ν. Τραμπ: Νέα «πυρά» κατά του Μεξικό – Επιμένει για το τείχος (φωτο)

Για απραγία κατηγορεί το Μεξικό ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σπεύδοντας να υπογραμμίσει, για ακόμη μια φορά, την ανάγκη κατασκευής του τείχους στα αμερικανικά σύνορα. Αυτά, την ώρα που το «shutdown» συνεχίζεται, καθώς η αντιπαράθεση γύρω από το θέμα χρηματοδότησης του τείχους δεν έχει επιλυθεί.

Με «πυρά» κατά του Μεξικού επανέλθε στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επιμένοντας στη θέση του για την κατασκευή του τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, προκειμένου να αναχαιτιστεί το κύμα των παράνομων μεταναστών στη χώρα.

«Το Μεξικό δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει το καραβάνι που (…) κατευθύνεται προς τις ΗΠΑ», σημείωσε ο ίδιος σε μήνυμά του στην κοινωνική πλατφόρμα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη οικοδόμησης του τείχους, για το οποίος ο ίδιος έχει δεσμευτεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα της κατασκευής του τείχους έχει πυροδοτήσει, άλλωστε, κόντρα με τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι έχουν εκφράσει τις ενστάσεις τους για τη χρηματοδότηση που ζητάει ο Τραμπ, προκειμένου να χτιστεί το τείχος. Οι τελευταίες προειδοποιήσεις του Αμερικανού προέδρου έρχονται μάλιστα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγαλύτερη σε διάρκεια μερική αναστολή των υπηρεσιών της αμερικανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.