ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Telegraph: Καταβάλλει αποζημίωση στη Μελάνια Τραμπ για συκοφαντικό δημοσίευμα

Telegraph: Καταβάλλει αποζημίωση στη Μελάνια Τραμπ για συκοφαντικό δημοσίευμα

Η Telegraph συνέταξε άρθρο, με το οποίο απολογείται στην Μελάνια Τραμπ για ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει γεμάτο ανακρίβειες και ψευδείς ισχυρισμούς για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

Μπορεί η Telegraph να είναι μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του βρετανικού Τύπου, όμως φαίνεται πως υπέπεσε σε μεγάλο σφάλμα. Το ρεπορτάζ με τίτλο «Το Μυστήριο της Μελάνια», που δημοσιεύθηκε στο πρωτοσέλιδο στις 19 Ιανουαρίου, ήταν γεμάτο ανακρίβειες – τόσο που η εφημερίδα όχι μόνο αναγκάστηκε να επανορθώσει αλλά θα καταβάλει και αποζημίωση για «ηθική βλάβη» στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει πλέον «κατέβει» από την ιστοσελίδα της εφημερίδας, ενώ αντίθετα οι αναγνώστες μπορούν να δουν ένα άλλο, με τίτλο: «Μελάνια Τραμπ – Η συγγνώμη». Εκεί, η Telegraph ανασκευάζει όσα «λάθη» έγιναν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο πατέρας της Πρώτης Κυρίας δεν ήταν τρομακτικός και δεν έλεγχε την οικογένεια», «η Μελάνια δεν παράτησε τις σπουδές της στο σχέδιο και την αρχιτεκτονική λόγω ενός διαγωνίσματος, αλλά γιατί ήθελε να ξεκινήσει καριέρα ως μοντέλο», «δεν πάλευε να δημιουργήσει καριέρα όταν γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ».

Στο άρθρο – απολογία επίσης διορθώνεται η ημερομηνία που γνώρισε τον Τραμπ και το πότε έφτασε στις ΗΠΑ η οικογένειά της.

Το ότι η Μελάνια έκλαιγε την βραδιά που ο Τραμπ έγινε πρόεδρος, επίσης «είναι λάθος αναφορά», γράφει η Telegraph.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζητάμε συγγνώμη από την Πρώτη Κυρία και την οικογένειά της για όποια αναστάτωση προκλήθηκε από την δημοσίευσή μας. Ως ένδειξη της μεταμέλειάς μας, συμφωνήσαμε να καταβάλλουμε στην κυρία Τραμπ αποζημίωση για ηθική βλάβη, όπως και τα δικαστικά έξοδα», καταλήγει το άρθρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.