ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Die Welt: «Στις Βρυξέλλες δρουν εκατοντάδες πράκτορες των υπηρεσιών κατασκοπείας της Ρωσίας και της Κίνας»

Die Welt: «Στις Βρυξέλλες δρουν εκατοντάδες πράκτορες των υπηρεσιών κατασκοπείας της Ρωσίας και της Κίνας»

Η διεύθυνση εσωτερικής ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) έχει προειδοποιήσει ότι στις Βρυξέλλες δρουν εκατοντάδες πράκτορες των υπηρεσιών κατασκοπείας της Ρωσίας και της Κίνας, γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt στη διαδικτυακή έκδοσή της, επικαλούμενη διπλωμάτες.

Κατά τις πληροφορίες της Die Welt, η ΕΥΕΔ υπολογίζει πως στην πρωτεύουσα του Βελγίου δρουν περίπου 200 Ρώσοι πράκτορες και 250 Κινέζοι πράκτορες.

Η Υπηρεσία έχει προειδοποιήσει τους διπλωμάτες της να αποφεύγουν συγκεκριμένες τοποθεσίες, ιδίως ένα εστιατόριο κι ένα καφέ σε μικρή απόσταση από το κτίριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πράκτορες εργάζονται με προκάλυψη κυρίως στις πρεσβείες και τις εμπορικές αποστολές των χωρών τους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.