ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γκουαϊδό: «Ας καταλάβουν πως η πίεση μόλις ξεκίνησε» – Τι απαντά ο Μαδούρο

Γκουαϊδό: «Ας καταλάβουν πως η πίεση μόλις ξεκίνησε» – Τι απαντά ο Μαδούρο

Μηνύματα με αποδέκτη τον Νικολάς Μαδούρο έστειλε ο Χουάν Γκουαϊδό, επιδιώκοντας να ασκήσει πίεση στο κυβερνητικό καθεστώς.

«Νόμιζαν πως η πίεση έχει ήδη κορυφωθεί. Καλά θα κάνουν να καταλάβουν πως μόλις έχουμε ξεκινήσει», διεμήνυσε ο αυτοανακηρυχθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό προς την κυβέρνηση Μαδούρο, μετά από συνάντηση που είχε με τα συνδικάτα των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Σύμφωνα με το Reuters αμέσως μετά την επιστροφή του στην Βενεζουέλα ο Χουάν Γκουαϊδό συναντήθηκε με εκπροσώπους των συνδικάτων δημοσίων υπαλλήλων, σημειώνοντας πως μοναδική λύση είναι η προσφυγή σε κινητοποιήσεις.

«Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο έχουν πρακτικά χάσει όλα τα δικαιώματά τους», είπε ο κ. Γουαϊδό σε συνέντευξη Τύπου, αφήνοντας αιχμές για πολιτικές διώξεις υπαλλήλων που δεν στηρίζουν το καθεστώς Μαδούρο.

«Νόμιζαν πως η πίεση έχει ήδη κορυφωθεί. Καλά θα κάνουν να καταλάβουν πως μόλις έχουμε ξεκινήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του ο Νικολάς Μαδούρο δήλωσε ότι θα νικήσει μια «παρανοϊκή μειοψηφία», όπως χαρακτήρισε τους αντιπάλους του, η οποία είναι αποφασισμένη να αποσταθεροποιήσει την χώρα.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για την επέτειο συμπλήρωσης έξι ετών από τον θάνατο του προκατόχου του Ούγκο Τσάβες, ο Μαδούρο κάλεσε τους υποστηρικτές του να συμμετάσχουν σε «αντιιμπεριαλιστικές» διαδηλώσεις το Σάββατο 9 Μαρτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά πρόκειται για αντισυγκέντρωση αφού την ίδια μέρα, ο Χ. Γκουαϊδό έχει καλέσει επίσης σε κινητοποιήσεις τους οπαδούς της αντιπολίτευσης, με ορατό πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει ένταση ή και συγκρούσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.